WIJKER DONER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1617 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wijker Doner. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:25 Zo lekker, dus altijd te weinig. Het wachten waard. Eigenzinnig topzaakje!
30 jan 2023 om 11:12 2 XL kapsalon besteld en we ontvangen 2 kleine. Gebeld en wel 2 grote gekregen. Maar ik zie in de andere recensies dat dit vaker gebeurd. Erg raar
29 jan 2023 om 17:40 1 euro betaald voor saus apart niet gekregen. Nog nooit zo smerige kapsalon gegeten weing vlees veel patat die helemaal slap was door de saus. Bestel hier niet echt een afrader!
29 jan 2023 om 12:19 Eten was super zoals altijd en precies zoals besteld. Bezorging was op het afgesproken tijdstip!
28 jan 2023 om 20:49 Top!
25 jan 2023 om 19:41 Het was mijn eerste keer en laatste keer, ik had 3keer XL box besteld het was echt geen XL zat veel patat met paar stukjes vlees weinig saus en salade ben heeel benieuwd hoe hun klein box zal zijn als dit XL is
22 jan 2023 om 20:07 Eten was lekker maar voor een XL erg weinig! Saus de we erbij hadden besteld(betaald) hebben we niet gehad. We hebben erbij gezet dat bij een gerecht absoluut geen uien mochten zitten maar ook dat is blijkbaar niet gelezen want er zaten wel uien op
20 jan 2023 om 22:09 Goed eten, normaal haal ik wegens ziekte nu besteld.
20 jan 2023 om 20:15 Voor de eerste keer wat besteld, maar wat was het lekker allemaal. We gaan daar zeker vaker bestellen
15 jan 2023 om 23:17 Het eten was prima en warm. Mag wel wat meer groenten erbij flikkeren, kon de groenten met pijn en moeite vinden. Anders had ik wel een broodje warmvlees besteld. Tip voor de bezorger, ga niet van stoepjes af en op als je hard rijdt.
15 jan 2023 om 19:25 Al weer goed zo als ik gewend ben van jullie
14 jan 2023 om 20:04 Prijs kwaliteit verhouding is top