WIJKER DONER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1545 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wijker Doner. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 5:59 Was niet hetzelfde als altijd kleine kapsalon zat alleen sla op proefde heel appart niet zoals ik gewend ben jammer
26 sep 2022 om 10:10 Grote broodjes doner waren bijna koud en hard en niet bepaald groot..erg zuinig met vlees(extra betaald voor groot broodje) bestelde uiensaus niet geleverd Opmerking over doner box wel perfect opgevolgd
24 sep 2022 om 21:10 Gemaakte afspraken, die vermeld stonden in opmerkingen werden niet nagekomen. Gebeld met de eigenaar. Vertelde dat hij het druk had en hing gelijk op . Eten was koud toen het bezorgd werd. Erg jammer. Niet echt klantvriendelijk. Ga hier niet meer bes
24 sep 2022 om 19:31 Ik raad deze zaak zeer af eten is koud tot 3 keer aan toe verkeerde bestelling gehad had 2 broodjes donner besteld zonder groente na 3 keer terug te hebben gebeld en 3 keer een nieuwe bestelling te hebben gehad kreeg ik eindelijk na 2 uur 2 broodjes
23 sep 2022 om 11:10 Besteld zonder salade op de gerechten, nog gebeld voor de zekerheid. Zit er op alle gerechten dus wel salade en geen knoflook en sambal. Beetje jammer want de smaak van doner was heel goed.. zou fijn zijn dat het volgende keer wel goed is..
18 sep 2022 om 20:39 Het eten was heerlijk aleen de bezorg tijd duurde lang en het was niet warm
11 sep 2022 om 20:15 Na overleg met eigenaar andere gerecht gekregen. Prima geregeld.
25 aug 2022 om 19:27 lekker gegeten
25 aug 2022 om 10:27 De bezorger was een kwartier te laat. Ook ging het bij het betalen er rommelig aan toe. De bezorger wist niet dat ik contant moest betalen en had daarom geen 1,- euro terug. (Slechte communicatie). Broodje doner was erg goed. Royal belegt.
24 aug 2022 om 17:10 Erg zuinig met vlees en er zaten haren in m’n broodje Patat van m’n zoon smaakt naar oud frituurvet Ik Bestel hier niet meer
21 aug 2022 om 21:01 Zo als altijd heerlijk top
23 jul 2022 om 7:29 Jammer,had beter verwacht. Saus was niet erbij,waarschijnlijk vergeten,de extra (betaalde) saus was er wel. Kapsalon kon beter,heel veel patat,weinig vlees en heel weinig sla. Jammer,volgende keer ergens anders proberen maar...